Mijn diensten

vintage, restaurant, window-791942.jpg

Horeca consulting

Goed personeel vinden voor je horecazaak!
Het blijft moeilijk, niet als je hen goed begeleidt. Gemotiveerde mensen met de juiste drive en goesting om te werken kun je coachen tot ze volledig passen binnen jouw horecaverhaal.

Met  Interne Keuken krijg je  ervaring in de keuken én in de zaal. Die knowhow en skills fluisteren ik graag in de groene oren van jonge starters, en vertel ik op een even professionele manier aan vakmensen met jaren ervaring op de teller.

food, products, rustic-1898194.jpg

HACCP-ondersteuning

De risico’s in kaart, de gevaren beheerst HACCP

De veiligheid van voedingsmiddelen is een groot maatschappelijk goed. Dit geldt op de eerste plaats voor de consument, maar zeker ook voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelensector.
Heb jij een bedrijf in de fvoedingssector sector?
Dan is onze scan een handig hulpmiddel om te ontdekken welke wet- en regelgeving van toepassing is.

Memory Maker

Foto’s is het vastleggen van het leven in beelden. Het is een medium waarmee we onze herinneringen kunnen vastleggen en delen met anderen. Met foto’s kunnen we de schoonheid van momenten vasthouden die anders verloren zouden gaan en verhalen vertellen die anders onverteld zouden blijven. Of het nu gaat om portretten, landschappen, stadsgezichten of abstracte kunst, fotografie biedt oneindige mogelijkheden om onze creativiteit te uiten en onze visie op de wereld te delen.

Waarom Interne Keuken

Graag wil ik je bedanken voor je interesse in mijn diensten. Het is mijn passie om de horeca te ondersteunen en te helpen bij het nemen van strategische beslissingen om je bedrijf te laten groeien en te laten bloeien.

Dagelijks ben ik in de weer om jou te voorzien van waardevolle informatie en praktische tips en tricks, zodat je het meeste uit jouw bedrijf kunt halen. Ik hoop jouw hebben te kunnen inspireren en motiveren om stappen te nemen die jouw zaak zullen helpen groeien.

Als je op zoek bent naar meer specifieke informatie of ondersteuning op maat, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik bied verschillende diensten aan die  ontworpen zijn om jou te helpen bij het realiseren van je doelen en ambities.